Vi skapar inbjudande mötesplatser …

Vi kan projektledning, marknadsföring och deltagarhantering


Meetcomplete kongressbyrå


PLANERA DITT MÖTE

Vår steg-för-steg guide inför planeringsarbetet

Våra tjänster

Kompletta lösningar för kongresser och möten

Offertförfrågningar

Vi förverkligar alla typer av stora som små mötesidéer
 
 

Ingenting slår det personliga mötet

Meet complete kongressbyrå är en professionell arrangör av kongresser, konferenser, mässor och event (PCO). Vi erbjuder kompletta lösningar för att arrangera framgångsrika kongresser, stora som små möten eller sociala sammankomster. Vi arbetar med utgångspunkt från Malmö med möten över hela Norden.

Med bakgrund inom ekonomi, juridik, projektledning och ledarskap kan vi tillsammans skapa en stabil mötesplats för Ert projekt. Letar ni efter en kongressarrangör med stort engagemang och som värderar personlig service högt så hoppas vi på att ni väljer att anlita oss.


 
   

SKICKA OSS EN OFFERTFÖRFRÅGNING


Vi är medvetna om att det är av vikt att möten är lönsamma och vi hjälper er under hela planeringsprocessen för att skapa mervärde för er som kund.    

Kontaktuppgifter

Mötesuppgifter

 

 
 

Vårt mest populära mötespaket inkl. hemsida
för endast: 

En personlig kongressbyrå

Vi erbjuder administrativa och logistikrelaterade tjänster som omfattar registrering, projektplanering och ekonomihantering före, under och efter mötet. Vi är ett litet företag men med ett stort kontaktnätverk och vi kan leverera allt från helhetslösningar till specialanpassade upplevelser för Er sammankomst.

Vi arbetar tillsammans med er i allt det praktiska förberedelsearbetet och under genomförandet av arrangemanget med målet att skapa ett trivsamt och lukrativt möte. Ni väljer inom vilka områden vi ska stötta upp för att ge er utrymme att planera innehållet i programmet.Vi vill ha Sveriges mest nöjda kunder och besökare !

Du hittar många tips i vår mötesguideVåra mest populära mötestjänster

Att arrangera ett möte, en konferens eller kongress innebär många timmars arbete. När man planerar mötet är det viktigt att tänka igenom alla delar av mötet och identifiera vad som behöver göras. Oavsett om ni ska arrangera ett stort möte med många deltagare, föreläsare, avancerad teknik och aktiviteter i parallella salar eller om ni planerar ett mindre möte med endast lokal och enklare förtäring kan vi på Meet complete kongressbyrå hjälpa till. Ni väljer fritt mellan vilka tjänster ni vill att vi ska ta hand om.
Webbplats
Deltagarhantering och anmälningar
Boende
Ekonomi
Programbok
Profilerade trycksaker
Utställning
Utvärdering
Marknadsföring
Se alla tjänster

Specialister på kongresser, möten och sociala arrangemang

Vi skapar inbjudande mötesplatser …

Vi skapar inbjudande mötesplatser …

och utställning, hemsida, appar, budget & tidsplan

Vi kan projektledning …

marknadsföring och deltagarhantering

Tillgänglighetsanpassade möten

Vi strävar efter att mötet ska vara öppet och välkomnande för era deltagare och vi tycker att det är av största vikt att rätt personer ska kunna delta och bidra till mötet med sin kunskap. Vi har lång erfarenhet av tillgänglighetsanpassning av samlingslokaler och bred kunskap om vilka anpassningar, rörelsevägar och utrymmesdimensioner som är önskvärda i lokalen för att skapa tillgängliga möten.

Guide till att planera din nästa kongress

På Meet Complete arbetar vi med att ta fram en steg för steg guide för att ditt möte ska bli till en succé. Det behöver inte vara så svårt, med vår praktiska genomgång ska du se att det kan gå som en dans. Ta gärna kontakt med oss ni har frågor eller för att få fler tips och idéer.

Genväg till: steg-för-steg-guiden

Gör skillnad genom hållbara möten!

De senaste åren har satsningar på hållbara möten och de miljömässiga och sociala hållbarhetsaspekterna vid konferenser och möten kommit alltmer i fokus. Hållbarhetsfrågorna kan upplevas komplexa och det är ofta svårt att veta var man ska börja. Vid större möten handlar det till exempel om val av transporter, rätt lokaler och klimatsmart mat. Vi har tipsen för dig när du ska arrangera ditt möte.
Vi har kontor i Malmö

Vi är verksamma i hela Norden

 

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss. Vi kan hjälpa till med det mesta som rör möten, kongresser och konferenser. Vi lyssnar gärna på era förväntningar och funderingar och vi kan ge råd och stöd om Ert projekt. Vi arbetar för att underlätta värdskapet av ert möte och mot att vara en komplett samarbetspartner som hjälper till att göra er mötesplats attraktiv, inspirerande och lönsam.