Meet complete
Regementsgatan 100
217 51 Malmö
– — – — – — –
0728-320367
info@meetcomplete.se

KONTAKTA OSS


Meet complete kan som PCO (professional congress organiser) erbjuda ett stort utbud av tjänster och verktyg för att arrangera lyckade nationella och internationella möten. Vi hjälper er organisationskommitté att komplettera mötet med råd och stöd på nyckelområden som är resurskrävande så att ni kan lägga mer energi på själva innehållet. Vi kan hjälpa till med tidplaner, hantering av deltagare/anmälningar, val av lokaler och boende, hemsida, grafiskt gränssnitt, trycksaker samt fakturering och redovisning.

Tveka inte att kontakta oss. Vi lyssnar gärna på era förväntningar och frågor och vi kan ge råd och stöd om Ert projekt. Att träffas personligen är det bästa sättet att starta planeringen av ert möte och vi träffas gärna för att presentera oss och lära känna varandra närmare. Vi har säte i Malmö och vi är verksamma i hela Skandinavien.

Kontaktuppgifter
0729-098445
info@meetcomplete.se
Regementsgatan 100
217 51 Malmö
 
 

SKICKA OSS EN OFFERTFÖRFRÅGNING


Vi är medvetna om att det är av vikt att möten är lönsamma och vi hjälper er under hela planeringsprocessen för att skapa mervärde för er som kund.

 
 

Kontaktuppgifter

Mötesuppgifter


 
 
 

SKICKA OSS ETT MEDDELANDE


Med vår mångåriga erfarenhet av mötesarrangemang, digital innovation och stora nätverk organiserar vi innehållsrika upplevelser och kostnadseffektiva projekt för er som vår kund.