<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br> <div class="img-text" style="background: #d10000; position: absolute; top: 168px; height: 24px;"><p style="color: #fff; vertical-align: middle; padding-right: 5px; padding-left: 5px;">Telefon: 0729-098445 </p> </div><br /> <div class="img-text" style="background: #ea0909; position: absolute; top: 200px; height: 24px;"><p style="color: #fff; vertical-align: middle; padding-right: 5px; padding-left: 5px;">E-post: info@meetcomplete.se </p> </div><br /> <div class="img-text3" style="background: #ff4a4a; position: absolute; top: 232px; height: 24px;"><p style="color: #fff; vertical-align: middle; padding-right: 5px; padding-left: 5px;">Vi svarar alltid på mail inom 24h </p></div>

 

LÅT OSS HJÄLPA TILL

 

Meet complete kan som PCO (professional congress organiser) erbjuda ett stort utbud av tjänster och verktyg för att arrangera lyckade nationella och internationella möten. Vi hjälper Er organisationskommitté att komplettera Ert möte med råd och stöd på nyckelområden som är resurskrävande och som tar personaltid från ordinarie arbetsuppgifter, så att ni kan lägga mer energi på själva innehållet och uppnå Era mål för mötet.

Med vår mångåriga erfarenhet av mötesarrangemang, digital innovation och stora nätverk organiserar vi innehållsrika upplevelser och kostnadseffektiva projekt för er som vår kund. Vi är medvetna om att det är av vikt att möten är lönsamma och vi hjälper er under hela planeringsprocessen för att skapa mervärde för er som kund. Med bakgrund inom ekonomi, juridik, välgörenhet, projektledning och ledarskap kan vi tillsammans skapa en stabil mötesplats för ert projekt.

Ta gärna kontakt med oss för att berätta om ert framtida möte.

VI SOM PLANERAR DITT MÖTE

 Projektledare, coordinator

Halkade tidigt in på en bana inom försäljning och insamlingar inom välgörenhet för att sedan successivt flytta detta fokus till digital marknadsföring. Alltid uppdaterad på det senaste inom marknadsföring och mötesarrangering.

Jag anser att ett personligt möte är det bästa sättet att komma igång i planeringsarbetet för mötet och jag ser fram emot att träffas för att lyssna till era tankar och idéer kring nästa projekt.

På fritiden vill jag uppskatta livet till fullo. Älskar fotografering och matlagning i alla dess former.Möteskonsult, ekonomisk rådgivare

Kundfokuserad och strävar efter att alltid ge kunden en upplevelse och ett resultat över förväntan. Brinner för att samarbeta och har ett passionerat intresse av att förstå verksamheter inifrån och se möjligheter för dem att växa med vår hjälp.

Jag har arbetat som ekonomisk rådgivare inom den privata sektorn under mer än 10 år. Jag har inriktning mot redovisning, marknadsföring, att formulera finansiella budgetar och avtalsskrivning gentemot företag.

På fritiden provar jag vingarna på annat håll och bygger på mitt flygcertifikat.

 Mötesplanerare,  juridisk rådgivare

Arbetsplatsens stora arbetsmyra, kommer tidigast och går sist för dagen. Ständig bevakning och uppföljning av våra kunders önskemål.

Jag planerar möten och arrangerar event, insamlingar och sociala sammankomster.

På fritiden brukar jag hänga som en tokig på SATS Västra hamnen, på Instagram eller spela TV-spel om och om igen.Mötesplanerare, projektledare

Jag drivs av att skapa inbjudande mötesplatser som är öppna för utveckling och utbyte.

Med lång erfarenhet inom service ser jag det som en självklarhet att alltid sätta kundens behov i första rum. Jag tycker att möten med människor är det bästa med mitt arbete! Jag ansvarar för kvalitetskontrollen av projekten och är sedan 2016 även ansvarig för hur yrkeskompetensen hanteras inom organisationen. Jag är noggrann och detaljmedveten med stort fokus på kundens önskemål.

På fritiden håller jag alltid ett öga öppet för kommande trender.

<br>
<br>