<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br> <div class="img-text" style="background: #ff4a4a; position: absolute; top: 200px; height: 24px;"><p style="color: #ffffff; vertical-align: middle; padding-right: 5px; padding-left: 5px;">Låt oss ta hand om allt praktiskt</p> </div> <div class="img-text3" style="background: #dd3a3a; position: absolute; top: 232px; height: 24px;"><p style="color: #ffffff; vertical-align: middle; padding-right: 5px; padding-left: 5px;">Välj fritt mellan vilka tjänster vi kan hjälpa till med</p> </div>

 

VI ARRANGERAR ENASTÅENDE KONGRESSER OCH MÖTEN

 

 

Meet Complete startade ur ett alltmer växande behov för välkomnande mötesplatser som är öppna för diskussioner och erfarenhetsutbyte där deltagarna kan medverka och påverka. Med bakgrund inom ekonomi, filosofi, juridik, välgörenhet, projektledning och ledarskap kan vi tillsammans skapa en stabil mötesplats för Ert projekt. Vi är ett litet företag med ett stort kontaktnät. I samarbete med andra aktörer kan vi leverera allt ifrån helhetslösningar till specialanpassat och unikt innehåll. Med vår mångåriga erfarenhet av mötesarrangemang, digital innovation och stora nätverk organiserar vi innehållsrika upplevelser och kostnadseffektiva projekt för er som vår kund.

Att anordna en sammankomst är ofta en tidskrävande utmaning som många gånger läggs på någon med sakkunskap på det innehåll som ska diskuteras och några inom verksamheten med intresse för att arrangera möten. Förhoppningen är att på detta sätt spara pengar från att anlita en dyr PCO (professional congress organiser ) utan att ta hänsyn till hur mycket det kostar att hålla dessa personer utanför sina ordinarie arbetsuppgifter.

Vi hjälper er organisationskommitté att komplettera mötet med råd och stöd på nyckelområden som är resurskrävande så att ni kan lägga mer energi på själva innehållet. Vi kan hjälpa till med tidplaner, hantering av deltagare/anmälningar, val av lokaler och boende, hemsida, grafiskt gränssnitt, trycksaker samt fakturering och redovisning. Genom att samarbeta med oss får ni också tillgång till ett omfattande nätverk av kontakter och kompetens inom ett antal branscher, i synnerhet juridik, marknadsföring och ekonomi. Vi är medvetna om att det är av vikt att möten är lönsamma och vi hjälper er under hela planeringsprocessen för att skapa mervärde för er som kund.

Tveka inte att kontakta oss. Vi lyssnar gärna på era förväntningar och frågor och vi kan ge råd och stöd om ert projekt. Att träffas personligen är det bästa sättet att starta planeringen av ert möte och vi träffas gärna för att presentera oss och lära känna varandra närmare.

Väl mött


Mötesplanerarna på Meet complete